Home » Modric ka vrapuar më së shumti në “Rusia 2018”, statistika mbresëlënëse

Modric ka vrapuar më së shumti në “Rusia 2018”, statistika mbresëlënëse

63 kilometra, kaq ka vrapuar Luka Modric Botërorin e Rusisë, është kurorëzuar fund me kualifikim finale – aty ku dielën do kërkojnë trofeun e parë histori

mesin e pesë lojtarëve kanë vrapuar shumti “Rusia 2018”, janë tre Kroacisë, tregon miri formën fantastike dhe arritjen finalen e Botërorit, shkruan GazetaBlic.

Pas Modricit Real Madridit renditet, Zobnin i Rusisë (62.9) – ndërsa podiumin e plotëson Rakitic i Barcelonës (62.8).

5 lojtarët kanë vrapuar shumti “Rusia 2018”:

Modric (Kroacia): 63km

Zobnin (Rusia): 62,9km

lass=”g-single a-281″>

lg.php?bannerid=21&campaignid=1&zoneid=18&loc=https%3A%2F%2Fgazetablic.com%2Fmodric-ka-vrapuar-me-se-shumti-ne-rusia-2018-statistika-mbreselenese%2F&referer=https%3A%2F%2Fgazetablic Modric ka vrapuar më së shumti në “Rusia 2018”, statistika mbresëlënëse Rakitic (Kroacia): 62,8km

Kanté (Franca): 62,6km

Perisic (Kroacia): 62,4km

Reklama