Home » LDK kërkon ekip të unitetit për fazën përfundimtare të dialogut

LDK kërkon ekip të unitetit për fazën përfundimtare të dialogut

Ish-deputeti i Lidhjes Demokratike Kosovës, Sadri Ferati, ka shprehur nevojën e krijimit një ekipi unitetit për fazën përfundimtare dialogut me Serbinë.

një intervistë dhënë për gazetën ‘Epoka e Re’, ai ka thënë se ky ekip i unitetit duhet jetë vendimmarrës dhe anëtarët e tij duhet jenë barabartë.

Sipas Feratit, subjektet politike duhet gjejnë një konsensus rreth këtij procesi ani pse ka pranuar se një gjë e tillë nuk do jetë e lehtë për shkak humbjes besimit mes subjekteve politike.

Ferati ka bërë me dije se gjitha subjektet politike duhet ta marrin përgjegjësinë u takon këtë proces dialogut me Serbinë.

The post LDK kërkon ekip të unitetit për fazën përfundimtare të dialogut appeared first on INSAJDERI.

Reklama