Home » Kroacia gati për aktin e fundit, por është finalistja më e dobët e historisë

Kroacia gati për aktin e fundit, por është finalistja më e dobët e historisë

Kroacia është gati shkruajë historinë dielën Moskë, por me petkun e skuadrës jofavorite. Madje, pak favoriten e gjithë historisë.

Ballkanasit janë finalistja e dobët letër sipas renditjes FIFA-s nga vitin 1993 (kur FIFA nisi bëjë rankimin). Ata renditen vend 20-të dhe kurrë parë një kombëtare është renditur kaq poshtë nuk ka shkuar deri epilogun e një Botërori.

auto_rendit1531550173 Kroacia gati për aktin e fundit, por është finalistja më e dobët e historisë

Reklama