Home » “Jo më qumësht në rrugë”, AKU nis aksionin në Sarandë, bllokon 43 litra

“Jo më qumësht në rrugë”, AKU nis aksionin në Sarandë, bllokon 43 litra

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit qytetin e Sarandës ka bllokuar 43 litra qumësht pasi tregtohej kushte papërshtatshme higjieno-sanitare.

Ky aksion i AKU është ndihmuar dhe nga policia bashkiake, e cila njofton se puna e AKU do vazhdojë edhe ditët vijim.

Kujtojmë gjithashtu se jo larg se ditën e djeshme AKU ka bllokuar një sasi konsiderueshme mishi Pogradec i cili gjithashtu tregtohej kushte papërshtatshme higjieno-sanitare.

o.j/dita

Reklama

Lexo më shumë