Home » Ja sa ml formulë i duhet bebes suaj, është më pak sa keni menduar

Ja sa ml formulë i duhet bebes suaj, është më pak sa keni menduar

Nëse fëmija juaj nuk është duke ngrënë ushqime ngurta, ekziston një udhëzues i përafërt mund përdorni për vlerësuar se sa formulë i duhet dhënë.

Shumica e foshnjave kanë nevojë ndërmjet 150ml dhe 200ml formulë për kilogram peshës trupit tyre çdo ditë. Pra, nëse fëmija juaj peshon 3 kg, ai ndoshta do ketë nevojë mes 450ml dhe 600ml formulës gjatë një periudhe 24-orëshe për shuar urinë  e tij.

Megjithatë, ai mund dëshirojë pak se kjo javën e parë, pasi ai do ketë vetëm një bark vogël, transmeton Gazeta Shneta.

formule Ja sa ml formulë i duhet bebes suaj, është më pak sa keni menduar

Këto matje janë një rregull. Ashtu si oreksi juaj ndryshon me çdo vakt, fëmija juaj nuk do marrë saktësisht njëjtën sasi çdo ushqim. Pra, mos e detyroni fëmijën përfundojë një shishe, edhe nëse ka mbetur pak.

formule Ja sa ml formulë i duhet bebes suaj, është më pak sa keni menduarNëse foshnja juaj ka nevojë për sasi speciale qumështit formulës atëherë kontaktoni mjekun tuaj./Gazeta Shneta/

The post Ja sa ml formulë i duhet bebes suaj, është më pak sa keni menduar appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama