Home » “Gjërat prej kohësh nuk po shkojnë ashtu siç ka dëshirë Prishtina”

“Gjërat prej kohësh nuk po shkojnë ashtu siç ka dëshirë Prishtina”

Drejtori i Zyrës për Kosovën Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se ka kohë gjërat nuk i kanë shkuar mirë zyrtarëve kosovarë raport me qeverinë e Serbisë.

Gjuriq, një intervistë për gazetën serbe Blic, ka pohuar se Prishtinë kanë arsye jenë nervozë dhe madje kjo është e kuptueshme, sepse ka kaluar një kohë e gjatë punët nuk po i shkojnë mirë elitës politike Kosovë.

Prandaj, ka thënë Gjuriq, kanë ndodhur disa gjërat për vite tëra nuk kishin ndodhur Kosovë, duke aluduar problemet e serbëve Kosovës.

The post “Gjërat prej kohësh nuk po shkojnë ashtu siç ka dëshirë Prishtina” appeared first on INSAJDERI.

Reklama