Home » Donald Trump e shkel tri herë protokollin e Mbretëreshës britanike

Donald Trump e shkel tri herë protokollin e Mbretëreshës britanike

Donald Trumpi ka shkaktuar reagime ashpra për shkak dështimit tij përcjell protokollin për takimin me Mbretëreshën e Mbretërisë Bashkuar premten.

Gjërat nuk shkuan mirë fillim kur presidenti amerikan e 92-vjeçaren priste për gati 15 minuta pikë nxehtit.

Mbretëresha, dukej e pakënaqur me vonesën e tij, është kapur nga kamerat duke e shikuar dy-tri herë orën e saj derisa priste çiftin Trump, transmeton Koha.net.

Pasi arriti me vonesë, Trumpi shkeli edhe një tjetër rregull kur refuzoi përkulej para Mbretëreshës Elizabeth II dhe i foli për dore, ashtu siç vepron me gjithë tjerët, por fatmirësisht për Mbretëreshën ai nuk përdori shtrëngimin e fuqishëm duarve.

Trump para se t’i bënte këto dy shkelje, bëri edhe një shkelje protokollit gjatë parakalimit para gardës nderit. video për dy herë shihet nuk di se cilën anë ecte, duke e lënë pas vetes Mbretëreshën.

 

Reklama