Home » Çfarë tregon madhësia e barkut tuaj për shëndetin e bebes gjatë shtatzënisë

Çfarë tregon madhësia e barkut tuaj për shëndetin e bebes gjatë shtatzënisë

Nuk ka mungesë tregimeve grave vjetra kur bëhet fjalë për shtatzëninë. Pra, është e natyrshme ju shikoni madhësinë dhe formën e barkut tuaj dhe mendoni: “A ka rëndësi?”

Nëna, barku juaj i vogël mund t’ju tregojë disa gjëra dhe ka disa gjëra tjera cilat ajo nuk mund tregojë.

Nëse dikush ju ka thënë se barku juaj është i lartë dhe i theksuar thonë se mbani një djalë, duhet ta injoroni atë. Sepse nuk ka fakte shkencore mbështesin këtë teori. Barku juaj thotë shumë për karakteristikat tuaja fizike, transmeton Gazeta Shneta.

Për shembull, nëse je një grua e gjatë, do keni shumë hapësirë midis kockave pubike dhe majës barkut dhe kështu, pesha e shtatzënisë shpërndahet mënyrë barabartë. njëjtën kohë, gratë shkurtra mund kenë gunga mëdha se gratë larta.

pregnancy Çfarë tregon madhësia e barkut tuaj për shëndetin e bebes gjatë shtatzënisë

 

Mos harroni, forma dhe madhësia e barkut tuaj janë parëndësishme. Një madhësi e tillë ju tregon shumë tepër për gruan sesa peshën apo gjininë e fëmijës saj. Prandaj, është e rëndësishme qëndroni arsyeshëm dhe mirë gjatë shtatzënisë.

pregnancy Çfarë tregon madhësia e barkut tuaj për shëndetin e bebes gjatë shtatzënisë

Zakonet e shëndetshme gjatë shtatzënisë janë ato vendosin shëndetin e fëmijës suaj. Përqëndrohuni ushqimin kalorik, stërvitjen e rregullt dhe një mënyrë jetese cilësisë mënyrë ju bekoheni me një vogël shëndetshëm, pavarësisht nga madhësia dhe forma e barkut tuaj./Gazeta Shneta/

The post Çfarë tregon madhësia e barkut tuaj për shëndetin e bebes gjatë shtatzënisë appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama