Home » Këmbimi valutor/Euro vijon e fiksuar në kuotën e 125.8 lekëve

Këmbimi valutor/Euro vijon e fiksuar në kuotën e 125.8 lekëve

Monedha e përbashkët europiane vijon mos ketë luhatje tregun vendas këmbimit valutor edhe ditën e enjte.

E regjistruar njëjtat vlera me një ditë parë, euro vijon këmbehet për 125.8 lekë blerje dhe 126.3 lekë shitje.

Ndërkohë, një tendencë rritje me 0.3 pikë kundrejt lekut ka shfaqur ditën e sotme dollari amerikan, i cili blihet me 107.3 lekë dhe shitet me 108 lekë.

Ndërsa, vlera pandryshuara nga dita e djeshme është regjistruar edhe stërlina, e cila mbetet e fiksuar kuotën e 142 lekëve blerje dhe 143 lekëve shitje.

Sa i takon valutave tjera, dollari australian ka regjistruar një rënie me 0.2 pikë ndaj lekut nga dita e djeshme dhe është kuotën e 79.3 lekëve. Ndërkohë, kanë mbetur pandryshuara dollari kanadez dhe franga zvicerane, këmbehen respektivisht për 81.5 dhe 108 lekë.

a.s/dita

Reklama

Lexo më shumë