Home » LDK kërkon zgjedhje para fillimit të bisedimeve

LDK kërkon zgjedhje para fillimit të bisedimeve

Lutfti Haziri, nënkryetar i Lidhjes Demokratike Kosovës (LDK), njëherësh kryetar i Gjilanit, ka thënë se qëndrimi i LDK-së ka ndryshuar, dhe kjo parti tash kërkon zgjedhje reja parlamentare para fillimit dialogut. “Kërkesa e LDK-së ka evoluar, duam zgjedhje politike para dialogut. Për kryesinë e LDK-së legjitimiteti i dialogut po vihet pikëpyetje”, […]

The post LDK kërkon zgjedhje para fillimit të bisedimeve appeared first on UlpianaPress.

Reklama