Home » Ky është incidenti që ndodhi kur Mandzukic shënoi gol

Ky është incidenti që ndodhi kur Mandzukic shënoi gol

Lojtarët kroatë festuan si çmendur tek goli i Mandzukic, përmbysi gjithçka dhe i kualifikoi për finale. I gjithë ekipi vrapoi një cep fushës, dhe aty ndodhi e papritura.

Lojtarët i shkuan gjithë Manxukiçit, por aty gjendeshin edhe shumë fotografë e kameramanë. Njëri prej tyre, ishte ai e pësoi keq, pasi e vunë për fund dhe për pak sa nuk e dëmtuan. pas, lojtarët e panë kishin zënë edhe fotografin, dhe gjithë u çuan për ta ndihmuar.

8046c376a86a888afab1-470x313 Ky është incidenti që ndodhi kur Mandzukic shënoi gol8046c376a86a888afab1-470x313 Ky është incidenti që ndodhi kur Mandzukic shënoi gol

8046c376a86a888afab1-470x313 Ky është incidenti që ndodhi kur Mandzukic shënoi gol

Reklama