Home » Kroatët në festë, po shihni dëshpërimin dhe lotët e anglezëve (FOTO)

Kroatët në festë, po shihni dëshpërimin dhe lotët e anglezëve (FOTO)

Tifozët anglezë janë gjithë dëshpëruar pas eliminimit nga Kroacia gjysmëfinale.

Turma tëra njerëzish Angli, duken me lot sy dhe me kokën ulur, përfundim ndeshjes.

Ata kishin shpresa mëdha nga ky Botëror, dhe prisnin shpalleshin fitues.

auto_anglezet_31531343553 Kroatët në festë, po shihni dëshpërimin dhe lotët e anglezëve (FOTO)

auto_anglezet_31531343553 Kroatët në festë, po shihni dëshpërimin dhe lotët e anglezëve (FOTO)

Reklama