Home » Nuk ka bërë cash out – i digjet tiketa gjashtë shifrore

Nuk ka bërë cash out – i digjet tiketa gjashtë shifrore

herët Insporti shkroi për tiketën çmendur  këtij botërori, ka qenë pritje vetëm një shënimi për dhe fituesi eventual do merrte mbi 150 mijë Euro.

fakt, bastvënësi po priste Ivan Perisic shënojë gol nga jahstë zonës rreptësisë kundërshtarit.

Lexoni lajmin e plotë për tiketën për të cilën u shkrua shumë gjatë ditës.

The post Nuk ka bërë cash out – i digjet tiketa gjashtë shifrore appeared first on INSAJDERI.

Reklama