Home » Babai tregon arsyen në polici pse e vrau djalin e tij

Babai tregon arsyen në polici pse e vrau djalin e tij

Babai i pesë fëmijëve, Xhavit Tema, qe la te vdekur pas rrahjes, djalin tij, gjatë marrjes pyetje nga hetuesit për ngjarjen e rëndë ndodhur 2 korrik, ka dhënë versione ndryshme mbi shkakun e goditjes birit me sende forta.

Nga ana tjetër, 70- vjeçari nuk ka shprehur aspak pendesë për një veprim tillë.

“Djali nuk kujdesej për familjen tonë dhe as nuk punonte për siguruar ardhura”, ka thënë i moshuari para Policisë.

Nisur nga kjo, hetuesit dyshojnë se i moshuari mund vuajë nga probleme mendore. Kjo përforcohet edhe nga mënyra se si e ka sulmuar birin ndërsa po flinte. Ai ka marrë një shkop prej hekuri, përdoret për shtypjen e ullinjve për prodhimin e vajit.

Pasi ka hyrë dhomën ku flinte i biri, e ka goditur me forcë kokë duke e lënë pandjenja. pas ka shkuar te dhoma e nuses djalit tjetër, cilën gjithashtu e ka goditur me njëjtin shkop. Ndërsa goditja kokë për 41-vjeçarin rezultoi fatale, 24-vjeçarja ka marrë vetëm plagë trup./panorama

The post Babai tregon arsyen në polici pse e vrau djalin e tij appeared first on INSAJDERI.

Reklama