Home » U raportua i vdekur, banorët shpëtojnë mrekullisht 14-vjeçarin në lumë

U raportua i vdekur, banorët shpëtojnë mrekullisht 14-vjeçarin në lumë

Banorët e fshatit Bërzhitë kanë evituar një ngjarje tragjike, duke shpëtuar mrekullisht një fëmijë 14-vjeç lumin Erzen.

Fëmija dyshohet jetë futur për t’u larë dhe ka rrezikuar mbytet.

Ndërkohë pak herët ai u raportua si i mbytur, por fatmirësisht pasi e kanë nxjerrë nga lumi, banorët kanë konstatuar se ai ka shenja jete.
Menjëherë është bërë transpormi i fëmijës për ndihmë mjekësore spital.

Njoftimi i policisë:

datë 05.07.2018, rreth orës 12:30, jemi njoftuar se Bërzhitë, banorët e zonës kanë nxjerrë nga ujërat e lumit Erzen, (me shenja jete) një fëmijë mitur rreth moshës 14 vjeç, i cili dyshohet jetë futur për t’u larë dhe ka rrezikuar mbytet. vendgjarje kanë mbërritur shërbimet e Policisë dhe Ambulanca ku bënë mundur dhe transpormin e fëmijës për ndihmë mjekësore spital.

Reklama