Home » Turistja gjermane bllokohet në kanionet e Osumit, shpëtohet nga policia

Turistja gjermane bllokohet në kanionet e Osumit, shpëtohet nga policia

Një turiste gjermane ka mbetur ditën e enjte e bllokuar kanionet e Osumit, por ndërhyrja kohë e policisë ka bërë mundur ajo shpëtonte pa pësuar lëndime.

Shtetasja gjermane me inicialet K.P është gjendur e vetme vendin e quajtur “Ura e Blëzënckës”.]

Shërbimet e Policisë Komisariatit Skrapar kanë qenë ato janë organizuar për t’i ardhur ndihmë kësaj shtetaseje.

Forcat policore kanë deklaruar se turistja ka qenë e shoqëruar nga shtetasi gjerman me inicialet H.P, por pasi ishin futur kanione me varkë, shtetasja K.P e kishte lënë përgjysmë udhëtimin dhe për pasojë kishte mbetur e vetme lumë.

s.a/dita

Reklama

Lexo më shumë