Home » Shtyhet seanca, kuvendi pa vendim për 53 milionëshin

Shtyhet seanca, kuvendi pa vendim për 53 milionëshin

Është ndërprerë seanca parlamentare ku kryeministri Ramush Harasdinaj u paraqit interpelancë lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=147&loc=http%3A%2F%2Findeksonline.net%2Fneser-seanca-e-kuvendit-ne-rend-dite-interpelanca-e-haradinajt-per-53-milionet%2F&referer=http%3A%2F%2Findeksonline Shtyhet seanca, kuvendi pa vendim për 53 milionëshinsipas kërkesës grupit parlamentar Vetëvendosje dhe LDK-së, lidhje me vendimin e Qeverisë për pagesën e 53 milionë eurove shtesë për kompaninë Bechtel & Enka Kontratën për ndërtimin e Autostradës “Arbën Xhaferi”.

Gjatë kësaj seance u vendos votohet një rezolutë e përbashkët, megjithatë seanca u ndërpre dhe pikat e kësaj rezolute do vendosen seancën e radhës.

mungesë kuorumi orari i seancës radhës nuk u vendos dhe mbetet kryesia marrë vendim për datën e mbajtjes.

Veç vazhdimit kësaj seance do shqyrtohet edhe pikat tjera ngelura nga rendi i ditës.

Reklama