Home » Ngecja e foshnjës në kanalin e lindjes, ja nga çfarë duhet të keni kujdes

Ngecja e foshnjës në kanalin e lindjes, ja nga çfarë duhet të keni kujdes

Kur fetusi jetë i zhvilluar sa duhet dhe fillon procesi i lindjes, ajo kalon nëpër një seri lëvizjeve e ndihmojnë kalojë nëpër kanalin e lindjes. Sidoqoftë, një fëmijë mund bëhet “i mbërthyer” kanalin e lindjes.

Kjo mund ndodhë nëse foshnja nuk arrin pozitën e duhur, nëse puna pushon papritur ose nëse foshnja është shumë e madhe për t’u përshtatur përmes kanalit lindjes, transmeton Gazeta Shneta.

round-up-of-women-giving-birth-1 Ngecja e foshnjës në kanalin e lindjes, ja nga çfarë duhet të keni kujdes këto situata, një heqës prej vakumi mund përdoret për ndihmuar procesin e lindjes. mënyrë kryhet nxjerrja e vakumit, një filxhan formë gypave futet vaginë dhe vendoset kokën e foshnjës.

round-up-of-women-giving-birth-1 Ngecja e foshnjës në kanalin e lindjes, ja nga çfarë duhet të keni kujdesThithja aplikohet pastaj në kupë duke përdorur një aparat manual ose elektrik të pompës. Thithja tërheq butësisht fëmijën nga jashtë deri sa koka të dalë nga kanali i lindjes. Në këtë pikë kupa është hequr dhe lindja vazhdon normalisht./Gazeta Shneta/

The post Ngecja e foshnjës në kanalin e lindjes, ja nga çfarë duhet të keni kujdes appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama