Home » Komuna e Vushtrrisë bënë marrëveshje që pagesat e mbeturinave të mund të bëhen edhe në sportelet e Postës së Kosovës

Komuna e Vushtrrisë bënë marrëveshje që pagesat e mbeturinave të mund të bëhen edhe në sportelet e Postës së Kosovës

Komuna e Vushtrrisë sot ka nënshkruar marrëveshje me Postën e Kosovës pagesat e shërbimit për mbledhjen e mbeturinave mund kryhen pa pagesë edhe sportelet e Postës Kosovës.
Me rastin e nënshkrimit kësaj marrëveshjeje, kryetari i Komunës Xhafer Tahiri, tha se shpresojnë bashkëpunimi me Postën e Kosovës zgjerohet edhe tej. “Sot kemi nënshkruar marrëveshje me Postën e Kosovës pagesat e shërbimit për mbledhjen e mbeturinave mund paguhen edhe sportelet e Postës Kosovës. Do vendoset një sportel edhe objektin e ri Komunës, por edhe gjitha objektet tjera Postës, ku qytetarët lehtë mund ti kryejnë obligimet. Ky është një veprim tjetër i joni drejtim qasjes lehtë ofrimit shërbimeve mira për qytetarët e Kosovës”, ka thënë kryetari Tahiri.
Po ashtu edhe Sejdi Hoxha kryeshef ekzekutiv i Postës Kosovës, ka thënë se tani edhe qytetarët e Vushtrrisë do kenë mundësinë e kryerjes lehtë shërbimeve pagesave si brenda objektit Komunës Vushtrrisë, por edhe objektet tjera Postës Kosovës Vushtrri dhe gjithë Kosovën. /Veriu.info/ 

Reklama