Home » Komandanti i FSK-së shkon në Turqi për bashkëpunim

Komandanti i FSK-së shkon në Turqi për bashkëpunim

Komandanti i FSK-së, gjeneral Rrahman Rama është pritur nga komandanti i Forcave Armatosura Turqisë, gjenerali Hulusi Akar me cilin ka biseduar për bashkëpunimin e deritashëm si dhe për mundësinë e rritjes këtij bashkëpunimi ardhmen edhe fushat tjera, si: shkollimit, edukimit dhe stërvitjeve, e janë me interes përbashkët.

Komandanti i FSK-së e ka njoftuar homologun turk edhe me arriturat e përgjithshme FSK-së, si; shkollimet, trajnimet dhe bashkëpunimin rajonal dhe atë ndërkombëtar.

“Komandanti i FSK-së, gjatë qëndrimit Turqi, realizoi vizitë zyrtare edhe Universitetin e Mbrojtjes Turqisë, ku është pritur nga stafi i larte i këtij institucioni ushtarak. Rama ka biseduar me udhëheqësit e Universitetit Mbrojtjes për mundësinë e shkollimit dhe edukimit pjesëtarëve FSK-së, këtë institucion ushtarak ardhmen, ku një numër i madh i pjesëtarëve FSK-së, kanë diplomuar këtë institucion ushtarak”, thuhet njoftim.

Gjatë takimit u tha se bashkëpunimi i FSK-së me Forcat e Armatosura Turqisë është shumë i mirë dhe ky bashkëpunim do vazhdojë edhe ardhmen duke përfshirë edhe fushat tjera janë me interes përgjithshëm për dyja palët. Komandanti i FSK-së, gjenerali Rrahman Rama, sot pritet ta përfundojë vizitën zyrtare Republikën e Turqisë”, thuhet këtë njoftim.

The post Komandanti i FSK-së shkon në Turqi për bashkëpunim appeared first on INSAJDERI.

Reklama