Home » Kapet me drogë një makinë me targa të Ohrit

Kapet me drogë një makinë me targa të Ohrit

rrugën Gostivar – Kërçovë, pranë fshatit Dlapkin Dol, oficerët e policisë nga stacioni i policisë Kërçovës kanë ndaluar një automjet pasagjerëve Mercedes me targa Ohrit, drejtuar nga një shtetas 39 vjeçar nga Ohri.

Gjatë kërkimit, u gjet një qese prej najloni përmbante marihuanë . Një prokuror publik u njoftua me ngjarjen dhe shtetasi i Ohrit u ndalua dhe u arrestua stacionin policor për procedime mëtutjeshme.(Strugalajm.com)

Reklama