Home » Kallashi shpërthen në lot live në emision, i ndodh më e keqja e mundshme (Video)

Kallashi shpërthen në lot live në emision, i ndodh më e keqja e mundshme (Video)

N’Kosovë Show është ndër emisonet famshme shqiptare, i cili po bën bujë kohëve fundit.

Prezantuesi i këtij emisioni është Shpëtim Desku i cili çdo dielë sjellë artistë shumtë dhe shumë befasi tek publiku shqiptar, madje fundmi pjesë e këtij shou është edhe kamera e fshehtë.

……………………………………………………………………………………………………………..
Nora komplet rrjetë tregon shumë duhet pa brendshme

……………………………………………………………………………………………………………..

Kjo e fundit e cila është prej e kësaj pjese provokuese është edhe valltarja Donjeta Kosumi , e cila për publikun është e njohur me emrin artistik si Kallashi.

Gjersa ajo ishte duke pritur një restorant, disa njerëz mbuluar e kidnapojnë Kallashin dhe e fusin veturë, gjatë gjithë rrugës ajo fillon përdorë shprehje fyese deri tek prezantuesi Shpëtimi, ku ky i fundit i bën ca pyetje derisa Donjeta shpërthen vaj.

Ndiqni videon vazhdim!

Reklama