Home » Ja lista me 157 emra origjinalë ilirë për fëmijën tuaj (FOTO)

Ja lista me 157 emra origjinalë ilirë për fëmijën tuaj (FOTO)

Jeni një pritje ëmbël dhe po mendoni për emrin do i vini fëmijës po vjen jetë?

Mos u mendoni shumë gjeni emra huaj për fëmijën tuaj. Kjo është një listë me emra vjetër ilirë cilët janë fantastikë.

Janë emra fantastikë, shumicën e cilëve mund mos i kemi dëgjuar. Si ju duken emrat Siloria, Jolka, Andata, Daorsa për vajza?

Po emrat Etrit, Jorik, Kail, Tedian për djem?

Shikoni poshtë një listë me plot 157 emra ilirë për vajza e djem. / KultPlus.com

auto_emra-ilire-11523178478-597x1024 Ja lista me 157 emra origjinalë ilirë për fëmijën tuaj (FOTO)

The post Ja lista me 157 emra origjinalë ilirë për fëmijën tuaj (FOTO) appeared first on KultPlus.

Reklama