Home » I keni parë të gjitha, por jo edhe vajzën e vogël të Lutfi Hazirit (FOTO)

I keni parë të gjitha, por jo edhe vajzën e vogël të Lutfi Hazirit (FOTO)

Lutfi Haziri tashmë është kryetari i komunës Gjilanit edhe për 4 vite tjera

Ai ka 3 vajza dhe një djalë, padyshim vajzat e tij janë përfolura shtypin rozë me paraqitjet e zjarrta bëjnë dhe fotografitë provokuese publikojnë.

……………………………………………………………………………………………………………..
Nora komplet rrjetë tregon shumë duhet pa brendshme

……………………………………………………………………………………………………………..

Ndonëse Kënga dhe Lotina janë çdoherë pranishme, syrit mediave nuk i ka ikur as edhe kjo e vogla Mima e cila shquhet për tiparet karakteristike dhe stilin e veçantë.

Ajo është aktive edhe rrjetet sociale e cila publikon imazhe llojllojshme. poshtë “Gazeta Blic” ka përzgjedh edhe disa fotografi ku ajo duket tejet ‘hot’.

12716638_229430980734497_1570543156_n-943x1024 I keni parë të gjitha, por jo edhe vajzën e vogël të Lutfi Hazirit (FOTO)12716638_229430980734497_1570543156_n-943x1024 I keni parë të gjitha, por jo edhe vajzën e vogël të Lutfi Hazirit (FOTO)12716638_229430980734497_1570543156_n-943x1024 I keni parë të gjitha, por jo edhe vajzën e vogël të Lutfi Hazirit (FOTO)

‘Secila e mirë se tjetra’ është përshkrimi adekuat duhet bërë vajzave bukuroshe edhe këngëtares Myrvete Bajrami, cilat siç duket bukurinë e kanë trashëguar nga e ëma.

Reklama