Home » I dënuar me 12 vjet burg për vrasje në Itali, arrestohet në Rinas

I dënuar me 12 vjet burg për vrasje në Itali, arrestohet në Rinas

Një person i dënuar Itali me 12 vjet e 2 muaj burg për vrasje bashkëpunim është arrestuar ditën e sotme aeroportin e Rinasit.

pranga nga policia është vënë shtetasi Muhamed (Bledar) Leka, 42 vjeç, banues Lushnje. Sipas policisë, ky shtetas po tentonte kalojë kufirin me leje kalimi me dhëna falsifikuara.

vitin 2003, Gjykata e Lushnjes ka bërë njohjen e vendimit Penal Gjykatës Krimeve Rënda Verona Itali, e cila e ka dënuar me 12 vjet e 2 muaj burgim për veprën penale “Vrasje me dashje e kryer bashkëpunim”, shkruan Top Channel.

Shtetasi Muhamed Leka, erdhi si pasagjer nga jashtë shtetit me Leje Kalimi me emër tjetër, por punonjësit e Policisë Kufitare , gjatë përpunimit dokumentacionit kanë shfaqur dyshime , dhe pas një intervistimi profesional kryer nga Specialistët për hetimin e Krimit Komisariatin e Policisë Kufitare Rinas, rezultoi se ishte person kërkim.

Reklama