Home » Grabitje në Ferizaj, arrestohet i dyshuari

Grabitje në Ferizaj, arrestohet i dyshuari

Pas punës suksesshme operative teren, hetuesit e stacionit policor Ferizajt, sot  kanë arrestuar njenin nga dy personat e  dyshuar për kryerjen e veprës penale “Grabitje”. 

Ngjarja ka ndodhur dje rreth orës 17:20 minuta  rrugën ,,Besim Rexhepi” Ferizaj, ku  dyshuarit ,  G.R. (m/ sh/k  23 vjeç) dhe N.B..(m/sh/k ) ,  me forcë nga viktima S.A. (f/sh/k) kanë marrë zingjirin e arit dhe janë larguar nga vendi i ngjarjes.
Gjatë intervistimit,i dyshuari prezencë avokatit mbrojtës, tërësi ka pranuar veprën për cilën akuzohet, ndërsa policia është kërkim dyshuarit dytë.
Si provë materiale është gjetur dhe konfiskuar edhe zingjiri prej ari , cilin dyshuarit e kishin shitur Prishtinë.
 
Pas intervistimit,me urdhër prokurorit ndaj  dyshuarit G.R.  është shqiptuar masa e ndalimit policor për 48 orë.

Reklama