Home » Bare: Jeni kundër çdo projekti për zhvillimin e Tiranës, Veliaj me ju do fitojë më thellë

Bare: Jeni kundër çdo projekti për zhvillimin e Tiranës, Veliaj me ju do fitojë më thellë

 

Deputeti socialist, Besnik Bare, duke folur nga foltorja e Kuvendit është shprehur i sigurt se Teatri i ri Kombëtar do ndërtohet do jetë një godinë e denjë për vet emrin mban, por edhe i shkon për shtat një qyteti po ndryshon dhe modernizohet çdo ditë e shumë.

Sipas tij, opozitës nuk i intereson teatri, as artistët, por mënyrë qëllimshme kërkon krijojë kakofoni për përfituar politikisht. Por, sipas tij, ashtu si çdo projekt tjetër opozita ka kundërshtuar Tiranë, edhe ai i Teatrit ri Kombëtar do jetë një sukses vete.

“Jam i bindur se çfarëdo alternative paraqesë Veliaj, opozita do ta kundërshtojë, sikurse me sheshin, ose me Pazarin Veliaj ndoshta ka ndërmend ta zgjerojë, sikurse bëtë me Parkun e Lodrave, cilat ishin projekte suksesshme dhe mirëpritura nga qytetarët. Personalisht kam vënë re Kryetari i Bashkisë kërkon një dialog tillë, por refuzohet, ku kulmi arrin kur refuzohet flasë Komisionin e Medias, pra duket qartë se arsyeja PD përfshihet këtë proces është krijojë tension dhe konfuzion, mjegull dhe mos lejojë atë pjesë kërkon dialogojë. Lëreni publikun marrë informacionin e duhur dhe jo keqinformimin”, tha Bare.

Ndaj, për shkak kësaj sjellje opozitës për kundërshtuar çdo gjë, pavarësisht nëse ajo mirëpritet ose jo nga qytetarët, Veliaj do fitojë bindshëm edhe zgjedhjet e ardhshme, sepse ka përballë këto lloj alternativash”, theksoi Bare.

“Votat ka marrë Veliaj dhe do i marrë bindshëm vitin vjen, janë ekuivalente me duartrokitjet populli i Tiranës do i bëjë atij teatrin e madh politik, dhe spektatorëve gjeneratës ardhshme, do frekuentojnë teatrin e ri modern dhe do duartrokasin artistët shqiptarë , por edhe ata e bënë mundur ndërtimin e tij”, shtoi Bare.

a.s/dita

Reklama

Lexo më shumë