Home » Arrestohet i dyshuari për plagosjen në Prelluzhë

Arrestohet i dyshuari për plagosjen në Prelluzhë

Policia ka arritur identifikojë dy persona dyshuar V. S., 23 vjeçar dhe P. S., dhe arrestojë dyshuarit e parë V. S., 23 vjeçar, për rastin e plagosjes riut Prelluzhë Vushtrrisë.

Sipas policisë, i arrestuari i rastit është intervistuar nga hetuesit rajonalë dhe me urdhër prokurorit Shtetit i është caktuar masa e ndalimit policor, kurse i dyshuari i dytë është kërkim tyre.

Me këtë rast policia ka dhënë detaje për plagosjen e N.D 23 vjeçar e cila ndodhi reth orës 03:30 fshatin Prelluzhë-Vushtrri, para një kafiterie.

Menjëherë pas marrjes këtij informacioni vendin e ngjarjes kanë dalë gjitha njësitet e nevojshme policore, mbështetura edhe nga njësiti rajonal për hetimin e krimeve si dhe njësitë e tjera për ekzaminim vendngjarjes.

 

Reklama