Home » Arrestohen pronarët e sallonit të masazhit, pasi zhvillonin prostitucion

Arrestohen pronarët e sallonit të masazhit, pasi zhvillonin prostitucion

Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore, Sektori Qendror i Hetimeve, pas hetimeve intensive kanë realizuar një operacion kontrolli një sallon masazhi, dje ka bërë arrestimin e tre personave dyshuar, si dhe kanë identifikuar një viktimë trafikimit.

Personat e arrestuar lidhur me këtë rast janë femrat: M. Z. (lindur me 1988), V. Xh. (1997) dhe mashkullin F. H. (1994).

Dyshohet se viktima është shfrytëzuar për punë detyruar dhe shërbime seksuale. Me këtë rast personat e dyshuar arrestuar dyshohet se kanë kryer veprën penale ‘trafikim me njerëz’ neni 171, ‘bashkëkryerja’ neni 31.

Si prova materiale janë konfiskuar përkohësisht tre telefona dhe provat tjera siguruara gjatë hetimit i dërgohen prokurorit për procedim mëtutjeshëm.

Viktima është trajtuar bazë procedurave standarde për viktimat e trafikimit.

Lokali është mbyllur nga ana e inspektorëve përkatës, ndërsa tre dyshuarit me vendim prokurorit kompetent janë dërguar mbajtje për 48 orë.

The post Arrestohen pronarët e sallonit të masazhit, pasi zhvillonin prostitucion appeared first on INSAJDERI.

Reklama