Home » Ahmeti merr përkrahjen e ministrit Gashi në fushën e sigurisë

Ahmeti merr përkrahjen e ministrit Gashi në fushën e sigurisë

Ministri i Punëve Brendshme, Bejtush Gashi ka vizituar komunën e Prishtinës, ku u prit nga kryetari, Shpend Ahmeti, me cilën diskutuan për projekte përbashkëta mes Ministrisë Punëve Brendshme dhe komunës Prishtinës.

këtë takim theks i veçantë iu bashkëpunimit Policisë Kosovës dhe komunës Prishtinës, sa i përket organizimit trafikut gjatë sezonës verës, ku ka shumë ngarkesë tëtrafikut, për shkak edhe ardhjes mërgimtarëve.

Gashi me këtë rast shprehi gatishmërinë e plotë Ministrisë Punëve Brendshme për avancimin e sigurisë bashkësi, sidomosvëzhgimet afër shkollave, me qëllim parandalimit tëshitjes dhe përdorimit dograve. Ai tha se janë shumë tërëndësishme edhe Këshillat Komunale për Siguri Bashkësi, cilat ndikojnë drejtpërdrejtë raportimin e rasteve për sigurinë komunitet.

Ndërsa, numri një i Prishtinës theksoi se është shumë i rëndësishëm bashkëpunimi me MPB-në, sidomos fazën e implementimit ligjit për Prishtinën, për formën e organizimit policisë komunale dhe për këtë është shumë e rëndësishme rregullohet sipas formave organizohen kryeqytetet e rajonit, transmeton Klan Kosova.

këtë takim u bisedua edhe sa i përket projekteve për ndërtimin e objektit për prodhim dokumenteve, për ndërtimin e tre stacioneve policore dhe përfshirjen e plotë kamerave komunës Prishtinës me Policinë e Kosovës, me qëllim rritjen e sigurisë kryeqytet.

Reklama