Home » Qafë Thanë,shtetasi shqiptar kapet me 30 kg peshk

Qafë Thanë,shtetasi shqiptar kapet me 30 kg peshk

Dogana e Maqedonisë njofton se gjatë kontrollit një automjeti me targa Shqipërisë, i drejtuar nga një shtetas shqiptar, i deklaruar për hyrje kalimin kufitar Qafë Thanës janë zbuluar 30.6 kg troftë Ohri dhe 10 rrjeta peshkimi me gjatësi 100 metra. Peshku dhe rrjetat e peshkimit padeklaruar ishin fshehur para katër karrikeve dhe njëjtat ishin mbuluar. Malli u konfiskua përkohësisht, ndërsa ndaj shoferit u nis një procedurë e përshtatshme.(Strugalajm.com)

Reklama