Home » Sëmundja ia pamundëson Bekim Lumit pjesëmarrjen në premierën e “Arturo Ui”

Sëmundja ia pamundëson Bekim Lumit pjesëmarrjen në premierën e “Arturo Ui”

Sonte Teatrin Kombëtar Kosovës erdhi premiera e shfaqjes “Arturo Ui” e regjisorit Bekim Lumi, por jo dhe regjisori i shfaqjes i cili po përballet me sëmundjen e rëndë kancerit tash e sa kohë, shkruan KultPlus.

Për shkak shëndetit dobët, ai është dërguar për spital, duke e pasur kështu pamundur ta ndjekë përse afërmi finalizimin e kësaj shfaqje cilën e kishte pasur ëndërr shumë vjeçare, nga koha e studimeve. / KultPlus.com

thumbnail_POSTER_ARTUROUI-7 Sëmundja ia pamundëson Bekim Lumit pjesëmarrjen në premierën e “Arturo Ui”

The post Sëmundja ia pamundëson Bekim Lumit pjesëmarrjen në premierën e “Arturo Ui” appeared first on KultPlus.

Reklama