Home » Pritja e ëmbël, mësoni kur fillon të lëviz bebi në barkun tuaj

Pritja e ëmbël, mësoni kur fillon të lëviz bebi në barkun tuaj

Bebja barkun tuaj përafërsisht do fillojë lëvizë javën e 18 ose 20 shtatzënisë.

Nëse kjo do jetë shtatzënia juaj e parë, atëherë mund t’ju marr pak kohë derisa ta vini re lëvizjet e para. Lëvizjet e para janë fare vogla, por kur nëna do t’i ndjej ato do jenë një moment mjaft i ëmbël për , shkruan BabyCenter, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse keni pasur shtatzëni herët, atëherë ju do t’i ndjeni menjëherë lëvizjet madje edhe herët javën e 16-të.

Ndërsa nëse nuk keni ndjerë lëvizje bebes deri javën e 24-të, atëherë rekomandohet ta vizitoni gjinekologun tuaj. Mjeku do t’i dëgjoj rrahjet e zemrës bebes dhe do bëjë një ultrazë. /Gazeta Shneta/

The post Pritja e ëmbël, mësoni kur fillon të lëviz bebi në barkun tuaj appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama