Home » A duhet të shqetësoheni nëse nuk e keni ndjerë beben të lëvizë gjatë ditës

A duhet të shqetësoheni nëse nuk e keni ndjerë beben të lëvizë gjatë ditës

Nëse jeni shqetësuar se bebja barkun tuaj nuk ka lëvizur fare gjatë ditës sotme, atëherë me siguri nuk keni qenë koncentruara sa duhet për t’i dëgjuar lëvizjet.

Rekomandohet për ta vënë lëvizjet beben tuaj, atëherë duhet hani një vakt ushqim, uleni dhe pushoni. Foshnjat nganjëherë bien gjumë gjatë kohës kur ju jeni lëvizje dhe zgjohen momentin kur ju shtriheni për pushuar, shkruan BabyCenter, transmeton Gazeta Shneta.

Merrni një pije ftohtë pasi foshnja mund ndjejë ndryshimin e temperaturës dhe përpiqet largohet nga ajo. Bëni disa zhurma, goditeni derën ose lëshoni muzikë, dhe prini përgjigjen e saj.

Mjekët nuk kanë një përgjigje se sa lëvizje mund t’i bëjë foshnja brenda një dite. /Gazeta Shneta/

The post A duhet të shqetësoheni nëse nuk e keni ndjerë beben të lëvizë gjatë ditës appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama