Home » Dëmtohet ‘Piramida’, personat e arrestuar kërkonin të vidhnin

Dëmtohet ‘Piramida’, personat e arrestuar kërkonin të vidhnin

Qendra Ndërkombëtare e Kulturës ose e njohur ndryshe si ‘Piramida’ është sulmuar martën nga disa persona kishin hyrë për vjedhur.

Personat fjalë kanë hyrë mjediset e ‘Piramidës’ duke shfrytëzuar amortizimin e godinës pjesën menaxhohet nga autoritetet shtetërore, për depërtuar mjedise thella.

Policia ka arrestuar një nga autorët, i cili dyshohet për vjedhje disa kabllove elektrike. Kjo gjë ka sjellë si pasojë avari rrjetin e furnizimit me energji ambienteve dhe zyrave “Top Channel” dhe “Top Albania Radio”, cilat gëzojnë një pjesë këtyre mjediseve bazë një kontrate qiraje me Bashkinë e Tiranës.

Krahas vjedhjes kabllove, ata kanë thyer edhe një kamera sigurie vendosur nga shërbimi privat i ruajtjes fizike, si dhe dritare dhe dyer jashtme.

Policia është lajmëruar për këtë rast nga vet “Top Channel”.

s.a/dita

 

Reklama

Lexo më shumë