Home » The Rock tregon pse foli për betejën me depresionin

The Rock tregon pse foli për betejën me depresionin

Dwayne Johnson ka zbuluar se përse zgjodhi fliste rreth betejës tij me depresionin, transmeton Klan Kosova.

fillim këtij viti, aktori foli për tentativën e vetëvrasjes nënës tij, dhe kërkoi mbështetjen e gjithëve sidomos prej atyre kishin probleme me shëndetin mendor, dhe vetëm një muaj parë, aktori u hap rreth luftës tij me depresionin.

Kam arritur një pikë ku unë nuk dua bëj diçka ose shkoj diku”, tha ai për The Express. “Kam qarë vazhdimisht”.

vonë, aktori bëri një postim me anë cilit falënderoi gjithë atë i dhanë mbështetje dhe i përkujtuan atij se nuk është vetëm, dhe tani, Johnson shpjegoi pse zgjodhi fliste rreth kësaj teme.

“Depresioni nuk diskriminon”, filloi ai.

Dhe unë mendova se kjo ishte një pjesë e rëndësishme e jetës sime. Nëse do ndaja një pjesë vogël historisë sime për kaluarën, nuk diskriminon”.

Ne gjithë kalojmë nëpër atë, dhe nëse unë me një pjesë jetës sime kam ndihmuar ose do ta ndihmoj dikë, jam i lumtur”.

 

Reklama