Home » Zgjedhen dy nënkryetarë të rinj në PSD, emra befasues

Zgjedhen dy nënkryetarë të rinj në PSD, emra befasues

Sot Këshilli Drejtues i Partisë Socialdemokrate zgjodhi kryesinë e re dhe dy nënkryetarë.

Ndërkaq, pozitën e nënkryetarëve, përveç Aida Dërgutit dhe Visar Ymerit, janë zgjedhur edhe Dukagjin Gorani dhe Qëndron Kastrati

“Struktura e re e socialdemokratëve, kombinon dijen teorike, përvojën politike, ekspertizën dhe përvojën qeverisëse, do t’i japë fuqi socialdemokracisë Kosovë duke e shndërruar Partinë Socialdemokrate faktor rëndësishëm politik vendin tonë”, thuhet njoftimin e PSD-së.

Po ashtu, PSD ka zgjedhur mbledhjen e sotme edhe anëtarët e Kryesisë partisë.

Reklama