Home » Kaqusha Jashari merr pozitë të rëndësishme në PSD – të njëjtë sikurse Dardan Molliqaj

Kaqusha Jashari merr pozitë të rëndësishme në PSD – të njëjtë sikurse Dardan Molliqaj

Ish-kryetarja e Partisë Social-Demokrate, Kaqusha Jashari është zgjedhur anëtare e Kryesisë partisë, mbledhjen e sotme këshillit drejtues PSD-së.

Përmes një njoftimi për medie, PSD ka thënë sesot Këshilli Drejtues i Partisë Socialdemokrate zgjodhi kryesinë e re dhe dy nënkryetarë”.

kryesinë e PSD-së 40% e anëtarëve janë gra, ashtu siç e përcakton edhe statuti i partisë. Përveç Kaqusha Jasharit, anëtarët e zgjedhur kryesisë PSD-së janë:

Adonis Tahiri
Aida Dërguti
Agon Baraku
Albulena Smakaj
Alisa Hasani
Bajram Kelmendi
Belgzim Kamberi
Besa Baftiu
Dardan Molliqaj
Dardan Sejdiu
Donika Çapriqi
Driton Çaushi
Frashër Krasniqi
Gurjeta Zeka
Kaqusha Jashari
Nol Nushi
Shpend Ahmeti
Teutë Rrusta
Vala Peshku
Visar Ymeri
Zgjim Hyseni

Reklama