Home » Gjykimi i kosovarit, kishte vrarë gruan me sëpatë në Gjermani

Gjykimi i kosovarit, kishte vrarë gruan me sëpatë në Gjermani

Gazeta e njohur gjermane, Bild, ka rikthyer rastin e kosovarit, Rushit K., i cili tetor vitit kaluar kishte mbytur gruan me sëpatë.

Ka bëjë me vrasje për mbulimin e një krimi”, thonë autoritetet gjermane.

Sipas prokurorit, Rushit K., kishte rrahur bashkëshorten e tij parë por nga frika se viktima do t’ju tregojë autoriteteve gjermane, ai e kishte mbytur me sëpatë.

Rushit K., i cili punonte si ndihmës kuzhinën e Bonnit, kishte njohur gruan e tij vendlindje. Kështu, gusht vitit 2017, Donika kishte shkuar Siegburg, vizë (bashkim familjar), për t’u bashkuar me Rushitin.

Gazeta gjermane Bild, shkruan se (Donika), 27 vjeçare, ishte e martuar gjashtë muaj parë me kosovarin, ndërkaq, sipas autoriteteve Rushiti vuan nga skizofrenia dhe para se shkojë burg për vrasje, ai duhet trajtohet seriozisht me medikamente.

Mësohet se Donika një javë përpara tragjedisë, e kishte refuzuar për seks Rushitin, ndërsa ditën e tragjedisë ajo merr një mesazh telefon cilën nuk u lejua ta lexonte nga bashkëshorti.

Pas kësaj, kishte pasur përleshje verbale, duke bërë kështu eskalojë situata deri goditja me sëpatë qafë.
Ndërsa, avokati Ziemer pretendon se Rushiti e kishte dashur shumë Donikën, megjithatë mendon seajo e kishte keqpërdorur dhe kishte luajtur me dashurinë e atij.”

Ai e donte shumë atë. Ai besonte, se kishte arritur gjithçka, çfarë ai kërkonte,” thotë avokati i pandehurit Max Ziemer.

Për shkak vuajtjes nga skizofrenia, seanca e ardhshme është planifikuar për 7 qershor.

Kosovari kishte shkuar Gjermani 17 vjeç, gjatë luftës fundit Kosovë. Bild

Reklama