Home » E punësoi si dado por fqinja ia rrëmbeu bashkëshortin!

E punësoi si dado por fqinja ia rrëmbeu bashkëshortin!

Një nënë e re ka folur për dhimbjen kaloi pasi bashkëshorti i saj e la për fqinjën jetonte pranë tyre.

Alexandra jetonte e lumtur me partnerin Cameron dhe vajzën e vogël prej 4 vitesh. Por gjërat ndryshuan kur shtëpinë ngjitur erdhi Olivia, një grua e divorcuar, transmeton Klan Kosova.

një intervistë për 9Honey, Alexandra zbuloi se si arriti kuptojë marrëdhënien e saj me bashkëshortin.

dy e afruan menjëherë, duke e ftuar shtëpi dhe duke i ofruar kujdesej për vajzën ndërkohë shijonin darkat romantike. Alexandra tha se e pëlqente shumë Olivian, për cilën mendonte se ishte joshëse dhe me karakter fortë.

Kur fqinja filloi dilte me dikë, Alexandra vuri re se bashkëshorti i sillej ftohtë dhe me përgjigje agresive.

Ai shihte ndonjë mashkull duke dalë nga shtëpia e Olivias dhe vinte thoshte gjëra tmerrshme për , duke shtuar se Olivia meriton shumë”, tregoi nëna e re.

Kështu kuptoi se Cameron ishte xheloz për cdo mashkull takohej me fqinjën. Pas pak, ai filloi shkonte tek shtëpia e saj duke u justifikuar se po e ndihmonte me mirëmbajtjen.

Gjithcka u vërtetua një natë kur Olivia kishte pirë shumë se c’duhej dhe i tha: “Duhet shohësh bashkëshortin tënd. Ai po bëhet djalë i keq.”

Kur kërkoi llogari, Cameron pranoi dashurinë kishte për Olivian dhe u zhvendos tek shtëpia e saj. Pas dy vitesh nga kjo historia, ajo ka njohur një partner ri por vazhdon mendojë për mënyrën e dhimbshme si përfundoi martesa, shkruan Ora, transmeton Klan Kosova.

Reklama