Home » Drejtori Ekzekutiv tek Fondi i Ballkanit Perëndimor takoi përfaqësues të Komunës së Ferizajt.

Drejtori Ekzekutiv tek Fondi i Ballkanit Perëndimor takoi përfaqësues të Komunës së Ferizajt.

Dr. Gjergj Murra, Drejtor Ekzekutiv tek Fondi i Ballkanit Perëndimor takoi përfaqësues Komunës Ferizajt zyret e kësaj organizate Tiranë.
Pjesë e këtij delegacioni ishin z.Lulzim Aliu, drejtor i Drejtorisë Urbanizmit Ferizaj dhe z.Selim Marevci Shef i Kabinetit Kryetarit.

këtë takim u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit me këtë fond dhe mundësitë Ferizaj bashkëpunojë projekte ndryshme me komunat tjera rajonit me qëllim shkëmbimit përvojave.

“Ligji për themelimin e Fondit për Ballkan është sponzorizuar nga MPJ ku si komunë edhe nuk kemi qasje shumë se nuk na lidhet puna, mirëpo dukë e ditur Fondi si përfitues i ka edhe komunat mendoj se do ishte mirë mbesim komunikim thirrjet e radhes organizojmë projekte përbashketa me komunat e rajonit me qëllim shkëmbimit përvojave.” tha z.Aliu gjatë takimit.

Ne jemi vetëdijshëm se mandati ynë si komunë shpesh herë fillon dhe përfundon përmbushjen e nevojave bazike qytetarve mirëpo është me rëndesi mësojmë nga pervojat e Rajonit.” tha z.Marevci

selim-marevci-aliu-lulzim-wdf-1024x493 Drejtori Ekzekutiv tek Fondi i Ballkanit Perëndimor takoi përfaqësues të Komunës së Ferizajt.

Reklama