Home » Yulia Skripal: Jemi me fat që jemi gjallë

Yulia Skripal: Jemi me fat që jemi gjallë

 

Vajza e ish-spiunit rus u helmua Salisbury Anglisë ka folur për herë parë publikisht nga sulmi ndaj saj dhe atit.

video, Yulia thotë: “Erdha Britani datën 3 mars për takuar babanë. Pas 20 ditësh koma, u zgjova duke dëgjuar lajmet se mund ishim helmuar. E kam ende vështirë besoj këtë sulm me agjent nervor. Jemi me fat jemi ende gjallë pas kësaj tentative vrasjeje”.

tej, Yulia Skripal shton se “trajtimi ka qenë i dhimbshëm dhe depresionues”.

“Rikuperimi ka qenë i ngadaltë. Jeta ime është kthyer përmbys. Tani dua ndihmoj edhe babanë tim rikuperohet. Dua respektohet privacia ime dhe e prindit tim”, theksoi Yulia.

Skripas nënvizoi se ambasada ruse i ka ofruar ndihmë, por ajo nuk ka dëshirë ndihmohet nga kjo ambasadë.

Yulia Skripal dhe Sergei Skripal u helmuan me agjentin nervor Novichok datën 4 mars këtij viti.

a.s/dita

Reklama

Lexo më shumë