Home » Një orë shi përmbyt Vlorën

Një orë shi përmbyt Vlorën

Qyteti i Vlorës është përmbytur sërish.

Reshjet e rëna me intensitet lartë brenda harkut kohor rreth 1 ore bëri disa rrugë jenë nën ujë.

Gjatë pasdites mërkurës kanë krijuar probleme disa prej segmenteve Rrugore.   Probleme ka patur bulevardin kryesor qytetit, lagjen Kushtrimi te 28 Nentori, problematike është dhe te lagjja ‘1 Maj’, pasi pompa nuk po punon dhe oborret janë mbushura me ujë.

Por edhe afërsi Skelës ka pasur prezencë uji.

Lëvizja e automjeteve disa zona është kryer me mjaft vështirësi për shkak pranisë ujit. Punonjësit e komunales janë teren për normalizimin e situatës krijuar nga reshjet./syri.net

auto_vlore2_1527102640-2538971527103416 Një orë shi përmbyt Vlorënauto_vlore2_1527102640-2538971527103416 Një orë shi përmbyt Vlorën

Reklama