Home » Zhvillimi i shqisave tek i posalinduri

Zhvillimi i shqisave tek i posalinduri

Si e ndjen foshnja prekjen?
Pas lindjes, foshnja e ka zhvilluar shqisën e prekurit sikurse rriturit. Megjithatë, lëkura e foshnjes suaj është shumë e ndjeshme dhe i pëlqen prekja e ngrohtë e cila i përkujton ngrohtësinë gjatë kohës kur ka qenë barkun e nënës.

Meqë lëkura e posalindurit tuaj është shumë e ndjeshme, zhvillim shqisave prekjes mund ndikoni me anë masazhës lehtë nëpër tërë trupin. Duke u rritur foshnja, hulumtoni bashku! Mbledhni materiale ndryshme, siç është pambuku, vata, leshi dhe ngjashme, vendosini një nga një dorën e vogël foshnjes suaj, dhe vështroni reaksionet e saj. /Gazeta Shneta/.

The post Zhvillimi i shqisave tek i posalinduri appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama