Home » Tre grupacionet që mund ta udhëheqin LDK-në

Tre grupacionet që mund ta udhëheqin LDK-në

Analisti Adrian Çollaku ka thënë se Lidhja Demokratike e Kosovës ka gabuar kur është tërhequr për zgjedhjet pasi një veprim tillë po e shfrytëzon Vetëvendosje.

Zona B Adrian Çollaku ka theksuar po ashtu se sheh tre grupacione forta cilat synojnë udhëheqjen LDK-së, njofton Klan Kosova.

këtë situatë duke qenë se dy partitë opozitare tërheqja e LDK-së dhe mos-gadishmëria e PSD-së, po shfrytëzohen nga Vetëvendosje”.

Sa i përket udhëheqjes partisë janë tre grupacione forta”.

”Nënkryetarët e LDK-së, Grupi i Avdullah Hotit dhe kemi Vjosa Osmanin dhe deputetët e rinj kanë mbështetje fuqishme. Dikush nga kjo strukturë e vjetër mund bëhet kryetar partie”.

”Përmendet edhe një opsion ku dikush nga struktura e vjetër kësaj partie mund bëhet kryetar por mund gjejë një kandidat për kryeministër”.

vmnbmnm Tre grupacionet që mund ta udhëheqin LDK-në

 

 

Reklama