Home » Ronaldo dhe e dashura e tij shfaqin format fizike në plazh FOTO)

Ronaldo dhe e dashura e tij shfaqin format fizike në plazh FOTO)

Ata mirëpritën vajzën Alana Martina gjashtë muaj parë, pas vetëm një viti kaluan bashku, transmeton Klan Kosova.

Legjenda e futbollit, Cristiano Ronaldo, dhe e dashura e tij, Gabriela Rodriguez janë parë shumë lumtur bashku plazhin e Ibizas.

Ajo çfarë ra sy ishin format e tyre fizike siç duket janë si pasojë e fitnesit.

4C84BE3400000578-5756755-Hot_couple_alert_Cristiano_Ronaldo_33_and_girlfriend_Georgina_Ro-m-106_1526979694939 Ronaldo dhe e dashura e tij shfaqin format fizike në plazh FOTO)4C84BE3400000578-5756755-Hot_couple_alert_Cristiano_Ronaldo_33_and_girlfriend_Georgina_Ro-m-106_1526979694939 Ronaldo dhe e dashura e tij shfaqin format fizike në plazh FOTO)

4C84BE3400000578-5756755-Hot_couple_alert_Cristiano_Ronaldo_33_and_girlfriend_Georgina_Ro-m-106_1526979694939 Ronaldo dhe e dashura e tij shfaqin format fizike në plazh FOTO)4C84BE3400000578-5756755-Hot_couple_alert_Cristiano_Ronaldo_33_and_girlfriend_Georgina_Ro-m-106_1526979694939 Ronaldo dhe e dashura e tij shfaqin format fizike në plazh FOTO)

 

Reklama