Home » Një gjerman filmonte veten duke vozitur 300 km/h me motor në Zvicër

Një gjerman filmonte veten duke vozitur 300 km/h me motor në Zvicër

Një vit parë, policia gjermane filloi kërkimin për një vozitës shpejtë me motor. Ai ia kishte shkelur 300 kilometra orë pranë Koblenz AG përgjatë kufirit zviceran. Ai e filmoi veten duke shpejtuar me motorin dhe e kishte postuar videon Facebook, shkruan albinfo.ch.

Tani prokuroria gjermane Waldhut-Tiengen ka kapur shoferin, siç raporton «Tele M1».

Dikush e ka njohur motorin me targa Cyrihut dhe i ka raportuar policisë gjermane. Personi fjalë “Raser” drejton një model rrallë markës BMW.

bashkëpunim me autoritetet zvicerane është kontrolluar apartamenti kantonin e Cyrihut.

proces, u gjetën prova inkriminuese: video dhe pajisjet e motorit u siguruan.

Për personin “Raser”, zyra e prokurorit publik nuk mund japë informacion saktë.

Megjithatë, është shtetas gjerman jeton kantonin e Cyrihut.

Zyra e prokurorit publik po e padit tani për rrezikun trafikun rrugor.

I akuzuari ka kundërshtuar.

Kështu, rasti duhet shkojë gjykatë.

Megjithatë, duke pasur parasysh provat, mundësitë për pandehurin janë ulëta, thonë ata

Reklama