Home » Në Belgjikë peticion masiv për Nainggolan

Në Belgjikë peticion masiv për Nainggolan

Mesfushori i Romës u la jashtë përfaqësueses Belgjikës nga selektori spanjoll, Roberto Martinez dhe përveç se vet lojtari shprehu indinjatën e tij me këtë vendim përzgjedhësit, tani edhe Belgjikë ka filluar ketë reagim për këtë gjë. …..

Çfarë po ndodh Belgjikë lidhur me vendimin e trajnerit Martinez, për ta lënë jashtë skuadrës Nainggolan

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Në Belgjikë peticion masiv për Nainggolan?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Në Belgjikë peticion masiv për Nainggolan

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Në Belgjikë peticion masiv për Nainggolan

The post Në Belgjikë peticion masiv për Nainggolan appeared first on INSAJDERI.

Reklama