Home » Lëvizja BESA e hapur për kuadro të suksesshme profesionale

Lëvizja BESA e hapur për kuadro të suksesshme profesionale

Lëvizja BESA mbetet partia e parë shqiptare e cila vazhdon dëshmojë profesionalizëm dhe prirje për thithje kuadrove cilësore, mirë përgatitura dhe me vlera intelektuale dhe morale. Kjo ndodhi edhe javën e kaluar, kur nëpër shumë media u përhap lajmi se kandidati për Ministër Kulturës nga BESA ishte propozuar jetë gostivarasi i suksesshëm Asaf Ademi. Derisa gjithë sytë i kishin tek emrat e Kryesisë ose Kuvendit Qendror BESËS – se mos ndoshta ndonjëri nga këta emra do propozohen për Ministër Kulturës, Lëvizja BESA edhe një herë e surprizoi opinionin, duke nominuar kandidat suksesshëm profesionist, siç është Asaf Ademi. Kjo është një risi e re për politikën shqiptare vend. BESA nominon profesionist, kuadro cilësor me aftësitë e tij menaxheriale, pritet ta bëjë dallimin nga ministrat e tjerë qeverisë.

Reklama