Home » Krijesa me kokë derri dhe duar njeriu, tmerron shikuesit në internet (Foto)

Krijesa me kokë derri dhe duar njeriu, tmerron shikuesit në internet (Foto)

Krijesa me kokë derri dhe duar njeriu, tmerron shikuesit

Një postim i çuditshëm është postuar YouTube dhe është ndarë me mijëra herë internet dhe ka shkaktuar një debat madh, ndërsa shikuesit përpiqen identifikojnë krijesën – besohet jenë gjetur SHBA.

zzz Krijesa me kokë derri dhe duar njeriu, tmerron shikuesit në internet (Foto)
Teoricienët e konspiracionit po pretendojnë se kanë gjetur një derr ‘mutant’ me duart e njeriut noton një liqen.

shikim parë, krijesa duket si një derr i ‘vdekur’- megjithatë një vështrim afërt duket se ka ‘duar ngjashme me njeriun dhe një bisht drejtë’.
zzz Krijesa me kokë derri dhe duar njeriu, tmerron shikuesit në internet (Foto)

Reklama